Restyling interieur all american bowling

Naadloos geprint behang

Naadloos geprint behang

Baniervlaggen

Baniervlaggen

Sinds 1 november is het Flamingo Bowling Centrum in Noordwijkerhout verandert van eigenaar en naam: All American Bowling. Bij de nieuwe naam hoort ook een nieuwe huisstijl en daarom werd M2 Printing ingeschakeld.

"Het gaat bij bowlen niet alleen het bowlen zelf. Entertainment, een hapje en een drankje horen erbij. Daarnaast gaan we All American Bowling voorzien van grote videoschermen waarop muziek, beelden en een lichteffecten samengaan. Dat zorgt voor nog meer show, plezier en beleving. Er verandert dus het een en ander.”

InterieurProject van Inmeten tot Montage

De muren op de bowlingbaan en in het restaurant zijn voorzien van naadloos geprinte wandbekleding (in totaal ruim 200 vierkante meter). De full colour visuals passen goed in de sfeer van Amerika. Zo zijn er beelden gebruikt van Broadway, Time Square en drukke straten met de traditionele yellow cabs.

Boven de bowling baan is een groot slimframe met textieldoek gemonteerd. Het doek is full colour geprint en voorzien van 3 grote witte vlakken, waarop doormiddel van een beamer geprojecteerd kan worden. De huisstijl van het bowlingcentre is doorgetrokken naar de entree waarhet logo in Etched Glass streamers is uitgesneden. Verder produceerde M2 Printing zes baniervlaggen die naast het pand in de masten hangen.

projecten

Naar boven
up