Prints voor interieurprojecten

Interieur prints

Unieke Prints op maat

Geef uw interieur een compleet nieuwe beleving met print. Saaie kantoren worden omgetoverd tot sfeervolle ruimtes. M2 Printing levert prints op maat voor wanden, vloeren,  gordijnen, plafonds, ramen, deuren en meer. Door een uitstekend colourmanagement, kan uw design doorlopen van het plafond of wand tot in de vloer.

Met print zijn de mogelijkheden zeer divers. In plaats van standaard motieven of bestaande dessins, kunnen wij elk ontwerp op maat printen. Door te kiezen voor print geef je een interieur project een unieke beleving mee. Wat te denken van een uniek geprint tapijt of geprinte gordijnen.

Architecten en interieurontwerpers kunnen hun creativiteit de vrije loop laten. Wij gaan graag in gesprek over de mogelijkheden en gaan elke uitdaging aan. Door onze ervaring in de branche, weten wij wat de mogelijkheden zijn en wat voor de klant belangrijk is.

Interieurprojecten: Van inmeten naar printen tot levering of montage

Of het nou enkel een geprint tapijt betreft, of een geheel interieurproject dat aangekleed moet worden. Elke opdracht wordt met kennis en zorgvuldigheid behandeld. Bij grote projecten komt onze projectmanager inmeten en gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden.
We printen vloeren, wanden, stoffen en gordijnen in eigen huis en verzorgen ook de montage.

M2 gaat verder...

M2 Printing heeft voor interieurprojecten het meest geavanceerde machinepark tot zijn beschikking.
  • Wij kunnen tot 500 cm naadloos printen. Geen wand is te groot om naadloos te voorzien van een full colour design.
  • Onze printers zijn voorzien van 8 kleuren inkt + wit print. Hiermee heeft M2 een gigantisch kleurbereik, voor natuurlijke huidtinten, heldere, intensere kleuren en een hoger contrast.
  • Als enige in Nederland bieden wij vernis aan op groot formaat. Creëer prachtige effecten door in je ontwerp gebruik te maken van vernis.
  • Wij printen tot 1.000 DPI
Naar boven
up