Restyling Interieur kantoor

Interieuraankleding

In opdracht van IIIEIIIO Interieurcomponisten heeft M2 Printing de interieurprints geleverd en gemonteerd voor het restylen van een kantoor in Alkmaar.

IIIEIIIO Interieurcomponisten is een dynamisch ontwerpbureau dat bestaat uit architecten, creatieve ontwerpers en een toegewijd ondersteunend team. Samen met de kennis van M2 Printing in materialen, producten, print en montage, leverde dit een prachtig eindresultaat op. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de foto’s!

Producten

M2 Printing heeft onder andere de muren in de kantoor- en vergaderruimtes voorzien van full colour geprinte (naadloze) wandbekleding. De glazen kantoorwanden zijn voorzien van verschillende raamfolies (waaronder glasheldere interieurfolie) en geprinte gordijnen.
 
  • Airtex naadloze wandbekleding is een schitterend product om ruimtes snel te restylen. Met Airtex geef je wanden een compleet andere sfeer. Het materiaal is brandvertragend, krasvast, gemakkelijk schoon te maken, haarscherp te printen en gemakkelijk te verlijmen op een wand.
  • Glasheldere printfolie biedt zeer veel mogelijkheden voor kantoorruimtes. Doordat de folie 100% glashelder is, lijkt het alsof er direct op de glaswanden/ramen is geprint. Met onze moderne VUTEk printers is het mogelijk om de kleinste details, stipjes of verloopjes te printen in zeer hoge resolutie. Het is zelfs mogelijk om aan twee zijden, een verschillende beeld te printen! Bovendien is het materiaal milieuvriendelijk en bevat het geen pvc.
  • Geprinte gordijnen geven ruimtes een bijzondere uitstraling en werken sfeer verhogend. Er zijn vele mooie doeksoorten waar M2 Printing digitaal op kan printen. Elk design, ontwerp of logo kunnen wij full colour printen op gordijnen of vitrages.

Kan jouw kantoor ook wel een frisse wind of upgrade gebruiken? Neem contact met ons op. Wij adviseren graag over de mogelijkheden!

Contact

projecten

Naar boven
up