Verbouwen of opnieuw inrichten?

Veel bedrijven staan voor de keuze; een grondige verbouwing van het huidige pand om bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl door te voeren of alleen opnieuw inrichten en zorgen voor een moderne en frisse uitstraling zonder hinder van stof en lawaai.

Bij de bekende automatiseerder Centric in Gouda is gekozen voor de laatste optie en daarmee is, met zeer beperkte hinder voor de werknemers en met een (naar verhouding) bescheiden budget het hele pand enorm opgefrist.

In opdracht van Based on Experience, die het project heeft begeleid, hebben wij in de voorbereiding advies gegeven over plaatsing en gebruik van materialen, het geheel geproduceerd en gemonteerd.

Daarbij is door de opdrachtgever o.a. gekozen voor akoestische doeken in frames door het hele pand en voor de vergaderruimte een zeer groot en muurvullend LED frame met backlit doek. Door het gebruik van abstracte beelden door het hele pand, kleurgebruik en het aanpassen van meubilair ontstaat een mooi geheel dat een zeer prettige werkomgeving garandeert. 

Kan jouw kantoor ook wel een frisse wind of upgrade gebruiken? Neem contact met ons op. Wij adviseren graag over de mogelijkheden!

Contact

projecten

Naar boven
up