M2 Presenteert innovaties voor de interieur markt op Printeriors

Tijdens de FESPAPrinteriors, daagden M2 Printing en kunstenaar Boxie, de creatieve bezoekers uit om de wereld een stukje mooier te maken. De stand van M2 Printing was geen moment hetzelfde! Check de video hieronder.

Kunstenaar Boxie

Gedurende de beurs van vier dagen, voorzag kunstenaar Boxie van Boxtel de witte ruimte van een AMAZING kunstwerk. M2 en Boxie daagden de creatieve bezoekers uit om samen de wereld een stukje mooier te maken.

If you can imagine it, we can print it!

M2 Printing is specialist in interieurprojecten. Van inmeten en printen tot levering of montage “Met ons machinepark printen en produceren we tal van materialen en producten die zeer interessant zijn voor deze doelgroep. Wat te denken van geprint behang, naadloze wallcovering, geprint tapijt, glasheldere pvc vrije folies, akoestische panelen, LED verlichte wanden, kras vaste panelen, lampenkappen, geprinte vitrages en luxe gordijnen.” If you can imagine it, we can print it.

Nieuwe printtechniek en nieuwe materialen: Vernis op 5m breed

Tijdens Printeriors 2016 presenteerde M2 Printing een nieuwe en unieke printtechniek welke het mogelijk maakt om op groot formaat (tot 5 meter) spot-vernis toe te passen. "Sander Muller: In Europa zijn wij de enige die deze print mogelijkheid op grootformaat kan toepassen."
 

Daarnaast introduceerde M2 Printing tijdens de FESPA tal van nieuwe printmaterialen, welke zeer interessant zijn voor de interieurmarkt. Zoals onbrandbaar doek en akoestisch materiaal.

FESPA Printeriors

De FESPA is een internationaal, zeer grote beurs voor digitaal printen, sign, en textielprint. Dit jaar werd de FESPA in Amsterdam georganiseerd. Een onderdeel van de FESPA is dit jaar Printeriors. Een van de 7 hallen van de Amsterdam RAI was speciaal gericht op de interieurmarkt. Interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en projectinrichters kwamen langs om de mogelijkheden van print te bekijken.
Naar boven
up