mysteryland vlag

BOUTIQUE HOTEL MARIËNHAGE

Boutique Hotel Mariënhage

Boutique Hotel Mariënhage is een luxe hotel gevestigd in het prachtige oude klooster Mariënhage complex, midden in het centrum van energieke design stad Eindhoven. 

In opdracht van LBG Hotels heeft M2printing het geprinte behang geleverd voor 35 kamers in het complex. Vanwege de bijzondere en afwisselende kamers ( geen kamer is hetzelfde) hebben wij voor productie alle kamers nauwgezet ingemeten en in kaart gebracht om alle prints met de juiste maten per kamer uit te leveren. Ook het design met in 10 kamers 3D werking en de geprinte gradiënt in blauw in de andere kamers maakt van dit project er een waar we bijzonder trots op zijn.

Uiteindelijk maakt het complete ontwerp van Obidesign uit Maastricht  en interieurarchitect Wieneke van Gemeren uit Rotterdam dit hotel een plek waar kennis van hospitality, design en historisch erfgoed perfect samenkomen.

Boutique Hotel Mariënhage is een luxe bestemming met alle faciliteiten onder één dak. In het DOMUSDELA complex zijn tevens Brasserie Rita, restaurant, de Augustijnenkerk en unieke ruimtes voor meetings en evenementen gevestigd.

Gerelateerde producten

projecten

Naar boven
up