Horeca Interieur aankleding dubbel en Dwars

Op woensdag 10 december werd in het centrum van Enkhuizen de nieuwe Kitchen & Bar Dubbel & Dwars geopend.   Eigenaren Hans Raven en Chiel Theunisz schakelden M2 Printing in voor de aankleding van het nieuwe concept aan de Venedie.

"Onze inrichting is modern en industrieel ingericht. En ik moet zeggen: het resultaat is bijzonder geworden!

Interieuraankleding

Onder andere speciale glasfolies (Etched Glass), naadloos geprint behang (Airtex) en een groot textiel doek in een frame werden geproduceerd en gemonteerd door M2 Printing.

Als wandbekleding in het restaurant is gekozen voor een groot textieldoek in een peesframe. Bij thema avonden zoals kerst, kan de sfeer in de ruimte eenvoudig worden veranderd door het peesdoek te verwisselen. In de toiletruimtes is Airtex naadloos behang gebruikt als wandbekleding. Dit materiaal is krasvast en waterafstotend, dus makkelijk schoon te maken. Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk de foto’s of kom langs bij Dubbel&Dwars.

Meer informatie over onze interieuraankleding producten? Klik hieronder.

M2 interieur producten

Concept

Eten waar je zin in hebt, wanneer je er zin in hebt. Dat kan bij Dubbel & Dwars. Van een uitgebreide selectie aan broodjes, soepen en andere heerlijke gerechten op onze dagkaart, tot uitgebreide plateaus en borrelhappen op onze borrel-/avondkaart.

Gerelateerde producten

Meer interieur projecten

Naar boven
up