mysteryland vlag

Kom samen met M2 de wereld een stukje mooier maken op de PRINTERIORS

Bezoek ons Modern Art Café op de FESPA – Printeriors in Amsterdam. Wij nodigen jou uit om samen de wereld een stukje mooier te maken (en om gezellig een drankje te komen drinken).


Printeriors is een onderdeel van de FESPA en is geheel gericht op printen voor de interieurmarkt. Het thema van de Printeriors 2016 is Hotel. De stand van M2 Printing is ingericht als een modern art café, opgedeeld in twee delen. Eén deel is ingericht als een bar, met full colour geprinte wanden, tapijt etc. Het andere deel van de kamer is geheel ingericht met witte (ongeprinte) materialen. Samen met een kunstenaar daagt M2 Printing de bezoekers uit om de wereld een stukje mooie te maken. Benieuwd hoe?

Bekijk het project
 

FESPA Printeriors

De FESPA is een internationaal, zeer grote beurs voor digitaal printen, sign, en textielprint. Dit jaar wordt de FESPA in Amsterdam georganiseerd (8-11 maart 2016). Een onderdeel van de FESPA is dit jaar Printeriors. Een van de 7 hallen van de Amsterdam RAI wordt speciaal gericht op de interieurmarkt. Interieurontwerpers, binnenhuisarchitecten en projectinrichters worden uitgenodigd om de mogelijkheden van print te bekijken.
Naar boven
youtube